inhoudsopgave

  Kinderfeestje?! 🥳

  Je wordt binnenkort 6 jaar of ouder? Je hebt iets anders om te vieren? Volg dan een teken- en schilder kinderworskhop van 2 uur! Dat is heel gezellig samen met je beste vrienden of vriendinnen!

  We vieren jouw feestje bij mij in Atelier de Schilderplaats in Veenendaal. Wil je even binnenkijken?

  Op zon- en feestdagen zijn we gesloten. We werken helaas niet op locatie.

  Kindefeestje voor kinderen en tieners in veenendaal
  Kindefeestje voor kinderen en tieners in veenendaal

  Wat vinden anderen?

  Samen met onze dochter en haar vrienden hebben we genoten van een creatief kinderfeestje bij De Schildersplaats.

  Joanneke neemt de kinderen stap voor stap mee in de technieken van het tekenen en schilderen van een zelfportret. Ze neemt de tijd en rust om ieder kind te helpen en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Ze maakt er voor de jarige ook echt een speciaal moment van.

  De workshop werd afgesloten met het benoemen van 2 tops over het kunstwerk van degene naast je. Echt een opsteker! Als ouders hebben we met plezier en bewondering mee zitten kijken. 

  Lieke

  Vandaag het kinderfeestje van onze dochter gevierd bij de Kunstclub, wat hebben wij genoten!

  Duidelijke uitleg van Joanneke en haar enthousiasme maakte de middag compleet en we gingen allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis.

  Wat een heerlijk ontspannen en creatieve middag. Een dag voor in de plakboeken! 🎨🖌️

  Lennard en Annemieke

  Rachel is 10 jaar geworden en dat hebben we feestelijk gevierd bij de kunstclub van Joanneke. 

  De jarige was vrij om een onderwerp aan te leveren en Joanneke heeft daar een hele leuke draai aan gegeven. De meiden hebben een prachtig landschap geschilderd a la Bob Ross.

  Geweldig hoe ze elkaar “tops” mogen geven. Genieten! 

  Melissa

  Erg bedankt voor de leuke middag. De meiden hebben een hele fijne middag gehad en waren ook erg blij met hun schilderijen. Ook erg bedankt voor de leuke foto's!

  Arie en Nadine 

  Wat, hoe en wanneer?

  Bekijk de leuke thema's die Joanneke al voor je heeft bedacht. Wil je heeeeeel graag zelf iets bedenken? Dat mag ook, maar dan wil ik het thema wel een week van tevoren ontvangen. Doe dit via e-mail, Whatsapp of vertel het me onder 'Wil je nog iets zeggen?'.

  In mijn atelier staan mini-ezeltjes en een paar grote ezels om aan te schilderen. Je kan aan een eigen tafeltje of juist gezellig samen aan een laaaaaange tafel werken. Weet je wat misschien nog leuker is? Je papier op de muur plakken en zo lekker aan het werk met elkaar!

  Voor iedereen is er een schort, maar kom liever niet in je beste kleren. Je kleding wordt toch snel vies en dat vinden je ouders niet zo leuk😟 

  In deze kinderworskhop maak je samen, in ongeveer 2 uur, een kunstwerk in het thema van jouw keuze. Aan het einde gaan we samen onze kunstwerken bekijken en sluiten af door elkaar 'tops' 👍🏻👍🏻 te geven!

  We kunnen jouw kinderfeestje vieren op...

  • woensdag vanaf 15:30
  • zaterdag vanaf 15:15
  • dag in de schoolvakanties

  Wil je op een ander tijdstip je feestje vieren? Zet de gewenste datum en tijd onder 'Wil je nog iets zeggen?' in het aanvraagformulier en je hoort zo snel mogelijk of het kan.

  Thema's: Ik vier feest, Feest met Frida of Ik en natuur

  Thema's: Ik en natuur op schildersdoek

  Kinderfeestje

  Wat kost het?

  Deze cursus met een specifiek thema duurt 2 uur en kost € 17,50 per kind. Dit is inclusief het gebruik van hoogwaardig teken- en schildermateriaal.

  Bij te boeken opties

  Als je er chips en drinken bij wilt hebben, dan geef je dit aan onder 'extra bij te boeken/opties'.

  Dit kost € 1,50 per kind.

  Wil je het liever zelf meenemen? Dat is mogelijk als je na het feestje zelf je spullen weer meeneemt.

  Wil je schilderen op een (75% katoenen) schildersdoek van 40 x 50 cm. Dit zijn goede kwaliteit geimporteerde doeken en niet vergelijkbaar met bijv. de Action.

  Dit kost € 7,99 per kind.

  Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

  Aanvraagformulier

  Een aanvraag voor een kinderfeestje is geheel vrijblijvend, tot je betaald hebt. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren een betaalverzoek. Is er sprake is van overmacht nadat je betaald hebt? Dan kan je de aanvraag kosteloos verplaatsen (niet annuleren).

  ⚠️ Heb je al een broer(tje) of zus(je) op tekenles?
  Gebruik dan een ander uniek e-mailadres voor je inschrijving.

  Ben je al lid van de kunstclub? Dan kan je wel hetzelfde e-mailadres gebruiken voor je inschrijving.

   Gegevens van de jarige

   Naam deelnemer (uw kind)

   Leeftijd deelnemer (uw kind)

   We gaan er vanuit dat je gasten ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Klopt dit niet? Meld dit onderin bij 'Wil je nog iets zeggen?'


   Gegevens van u (het bevoegd gezag)

   Factuurgegevens

   Telefoonnummer

   E-mailadres


   Hoeveel kinderen komen er op je feestje?

   Je mag met minder kinderen komen, maar je betaalt minimaal voor 8 kinderen. Kom je tekort? Je vader, moeder of verzorger(s) mogen natuurlijk ook meedoen

   Wanneer wil je het vieren?
   Kies een woensdag (vanaf 15:30) of stel een andere datum voor


   Bij te boeken opties


   Standaard: Zakjes naturel en paprika chips met Cola en Fanta. Wil je iets anders? Geef dit dan aan onder 'Wil je nog iets zeggen?'


   Thema


   Heb je een eigen idee? Dan maak ik een variatie op een bestaand thema. Geef je idee een week van tevoren door via e-mail of onder 'Wil je nog iets zeggen?'


   Hoe heb je mij gevonden?


   Wil je nog iets zeggen?

   Door op 'verzenden' te klikken stem je ermee in dat joannekemarchal.nl - vanwege AVG-regelgeving - jouw informatie veilig (tijdelijk) opslaat, zodat er adequaat kan worden gecommuniceerd.

   LEES ONDERSTAANDE A.U.B. 

   Je ontvangt direct een bevestiging via e-mail. Heb je niks ontvangen binnen vijf minuten? Kijk dan in je spambox en voeg het e-mailadres van Joanneke Marchal meteen toe aan de lijst van 'veilige verzenders'.