inhoudsopgave

  Workshop voor volwassenen

  Mijn naam is Joanneke en ik ben een gepassioneerde en betrokken docent, die graag helpt in jullie creatieve proces.

  Wil je verschillende technieken leren en de kans krijgen om te experimenteren? Deze workshop biedt een leuke en ondersteunende omgeving waarin je jouw eigen creativiteit kunt laten spreken.

  Verken je creatieve talent tijdens deze teken- en schildercursus voor volwassenen. Ontdek en ontwikkel je innerlijke kunstenaar, ongeacht je ervaring of vaardigheden. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, je leert bij mij om je creatieve zelf te uiten.

  Of je nu interesse hebt in potloodtekeningen of schilderen op doek, deze workshop geeft je de kans om je vaardigheden en technieken te ontwikkelen in de richting die jij wilt.

  De lessen zijn voor beginners en gevorderden, afhankelijk van jullie eigen wensen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek je creatieve zelf en doe een vrijblijvende aanvraag!

  Bedrijfsuitje 👔

  Wil je de band met je collega's versterken en tegelijkertijd je creativiteit stimuleren? Het organiseren van een gezamenlijke artistieke schilderactiviteit biedt talloze voordelen voor je team.

  Deelnemers werken samen aan een gemeenschappelijk doel, waarbij ze moeten overleggen en ideeën moeten uitwisselen. Dit versterkt de teamgeest en draagt bij aan een positieve werkomgeving.

  Daarnaast is het samen schilderen van een kunstwerk een uitstekende manier om de creativiteit van je team te stimuleren.

  Creatief bezig zijn is ook ontspannend en het geeft je de mogelijkheid om elkaar op een andere manier te leren kennen, even los van de dagelijkse werkpraktijk.

  Kortom, een artistieke bedrijfsuitje met een schilderthema is een geweldige manier om teambuilding, creativiteit en ontspanning te combineren.

  Waarom bij mij?

  • Gezellige, ongedwongen sfeer.
  • Enthousiaste, gepassioneerde vakleerkracht.
  • Gratis parkeren voor de deur.
  • Te boeken vanaf 8-15 personen.

  Wil je eerst wat meer van mij zien?

  Mijn atelier

  Bekijk hier alle foto's van mijn gezellige atelier.

  Wat kost een workshop?

  De standaard tijd is ongeveer 2 uur en met een basistarief € 29,50 incl. gebruik van hoogwaardig materiaal (m.u.v. doeken). De totale kosten zijn afhankelijk van o.a. de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen.

  We werken normaal gesproken op papier, maar het is ook mogelijk om op doek te schilderen. Zie daarvoor 'bij te boeken opties'.

  Het kan plaatsvinden in mijn gezellige atelier in Veenendaal voor groepen tot ca. 8-15 personen. Voor grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar een andere (eigen) locatie of je komt in meerdere groepen.

  Drankjes kan ik verzorgen, maar je kan deze ook zelf meenemen of laten verzorgen door een externe partij.

  Bij te boeken opties

  Wil je graag werken op een katoenen of linnen schildersdoek?

  • Een katoenen schildersdoek (40 x 50 cm.) kost € 7,99 per persoon.
  • Een linnen schildersdoek (40 x 50 cm.) kost € 19,99 per persoon.

  Het goedkopere katoenen schildersdoek is van ook goede kwaliteit en goed bespannen!

  Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

  Aanvraagformulier

  Jouw aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend, tot je betaald hebt.

  Je ontvangt een betaalverzoek dat een week van tevoren moet worden betaald. Is er sprake is van overmacht nadat je betaald hebt? Dan kan je de aanvraag kosteloos verplaatsen.

   Uw gegevens

   Factuurgegevens

   Telefoonnummer

   E-mailadres


   Hoeveel personen komen er op de workshop?

   Je mag met minder komen, maar je betaalt minimaal voor 8 personen.

   Wanneer wil je het laten plaatsvinden?
   Kies bij voorkeur een maandagavond, dinsdagavond of vrijdagochtend of -avond. Wil je een andere datum? Geef dit dan aan onder 'Wil je nog iets zeggen?'


   Bij te boeken opties   Hoe heb je mij gevonden?


   Wil je nog iets zeggen?

   Door op 'verzenden' te klikken stem je ermee in dat joannekemarchal.nl - vanwege AVG-regelgeving - jouw informatie veilig (tijdelijk) opslaat, zodat er adequaat kan worden gecommuniceerd.

   LEES ONDERSTAANDE A.U.B. 

   Je ontvangt direct een bevestiging via e-mail. Heb je niks ontvangen binnen vijf minuten? Kijk dan in je spambox en voeg het e-mailadres van Joanneke Marchal meteen toe aan de lijst van 'veilige verzenders'.